Hjälp mig?

Jag har letat runt på blogg.se för att ändra inställningen på hur m,ånga inlägg som ska visas per sida på bloggen. Som det är nu, så får man inte fram alla inlägg på tex en månad eller en kategori... och jag kan inte heller se att man kan bläddra vidare när man läst det sista.


Så, jag undrar om nån som kan blogg.se kan hjälpa mig? Jag hittar inte var man gör den inställningen!!!

 

Föresten satt jag o ritade härom kvällen. Gjorde mina egna ögon och en massa hår. Men mönstret på håret tyckte jag så mkt om, så jag bara fortsatte med det. Älsklingen tycker det ser ut som jag har ett sånt där skynke för ansiktet som muslimska kvinnor har. Jag vet inte om jag ska fortsätta på den eller om den e bra som den är.

Vad tycker ni bilden ser ut som???Jag tycker det ser ut som jag är inlindad i nät... svart ångest-nät? Äh jag vet inte....


Kommentarer
Postat av: prinsessancarro

hmm... jag hade blogg. från blogg.se dom du har, men bytte till blogspot tkr att den är lite enklare att förstå. men jag minns att jag hade något slags arkiv där. kolla om du hittar en sådan ikon eller liknande på inställningar kanske?? jag antar att du menar som på denna blogg som min kompis har (med arkiv alltså.) http://redjuliet.blogg.se/lycka till iaf. annars kanske någon annan kan hjälpa dig ^.^

2010-01-26 @ 13:30:30
URL: http://prinsessancarro.blogspot.com/
Postat av: Sara

Så fin bild! Jag tycker att den är bra som den är.. Den väcker eftertanke..Kramar!

2010-01-26 @ 14:43:17
URL: http://viljanattleva.wordpress.com
Postat av: Ylva

Jag tror inte att den funktionen finns Mezza. Jag har ju också mer och mer övergått till Blogspot.Det första jag tänkte på när jag såg bilden var att det såg ut som en kvinna i en sån där Burka eller vad det nu heter.

2010-01-26 @ 21:26:36
URL: http://inget-liv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0