Skit-dag!!!!!

Suck!
Jag skulle åka in till centrum för att hämta ´min tågbiljett tills imorrn. Då vände humöret... Och det blev totalt uselt! Jag irriterade mig på folk, tyckte allt ljud blev extremt enerverande osv. På vägen tillbaka irriterade jag mig till vansinne på att busschaffisarna inte verkar fatta att det är KALLT ute... Nääädå, dom sitter där inne i värmen några meter bort och vägrar köra fram och släppa in folket. En mminut innan avgång läggs tidningen ner och det börjar blinka i lamporna. Då är man redan halvt förfrusen och klarar knappt ta upp busskortet för fingrarna har slutat lyda.
Jag har verkligen inte fattat vad det är för vits att sitta där i bussen 10 minuter innan de kör fram. Är tidningen så himla viktig, så kan den faktiskt ligga kvar i knät och tas upp igen när alla kommit på. Men neeeeej, det ska minsann hånas åt frusna resenärer...

Sen måste jag ju säga att jag börjar bli måttligt trött på all julhysteri i affärerna. Det gapas och skrikks och springs och knuffas. Julmusiken går ju på repeat och hög volym, plus att det står nån tjej och sjunger live julsånger på lika hög volym.

Anar att jag är påverkad av julstressen, för nu vill jag inte ha jul längre. Nu känns det återigen bara som nåt man ska ta sig levande igenom.
Japp... jag har ingen hög stresstolerans, och det märks! Deppet är på G och jag kan bara hoppas att jag lyckas hålla det i shack tills julen är över och det vänder automatiskt.

Hatar att bli påverkad på detta sättet. Jag tycker julen är en mysig grej, och fram tills idag har det varkligen gått bra! Men nu kommer den traditionella deppigheten när jag bara MÅSTE klara av alla trevligheter, måste vara social, måste vara glad, måste vara tacksam osv osv i all oändlighet.

Ja, jag vet vad min terapeut skulle sagt, och det är att fråga mig VARFÖR jag måste vara glad och allt.
Svaret: Jag vill helt enkelt inte förstöra för dom andra...

Äsch, nu skiter jag i detta och sätter mig och spelar Super Mario Bros...

Chao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Återigen känner jag igen mig väldigt väl i det du skriver. Jag tycker också egentligen att julen är trevlig, men alla förväntningar från omgivningen gör att jag bara vill få det överstökat. Kunde inte låta bli att le när jag läste om frågan du visste att din terapeut skulle ställt, jag är helt övertygad om att min hade frågat exakt samma sak! ;)

Stor kram

2009-12-22 @ 20:22:47
URL: http://allalivetssidor.blogspot.com
Postat av: Ylva

Nä jag gillar inte heller denna hysteri, inte till någon storhelg för den delen heller. Hade jag jobbat så hade stressen och ångesten varit ganska hög vid det här lagret. För mig är det vilken dag som helst men jag gör det för mina barns skull.



Jag har det skönt just nu. Jag behöver varken laga julmat eller julstäda för i år är vi inte hemma och dessutom är jag sjukskriven.



Kramar

2009-12-22 @ 21:13:32
URL: http://ypax.blogg.se/
Postat av: tappaintehoppet

En varm hälsning

2009-12-23 @ 08:22:27
URL: http://tappaintehoppet.blogspot.com/
Postat av: KONSTÅKNINGSBLOGGEN

god jul! :)

2009-12-23 @ 10:31:08
URL: http://konstakningsbloggen.se
Postat av: lilla my

Förstår dig vännen för det är nog många som känner så tyvärr.I år har jag varit ute i ganska god tid så nu är det bara några små saker kvar att fixa sen ska jag bara njuta.Kram nu och ta hand om dig och Godjul på er om jag inte hinner titta in mera innan julafton.Kramiz

2009-12-23 @ 11:05:16
URL: http://www.metrobloggen.se/miumiu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0